Hoe verloopt het proces van het maken van een video voor je bedrijf?

Hoe gaat het laten maken van een bedrijfsvideo, animatie of web-video/web-film in z’n werk?

Onze aanpak kent 3 fases:
• 1 Inventariseren wat je wilt bereiken met je video of animatie
• 2 Uitwerken videoplan en de productie
• 3 Inzet van je video om je doel te bereiken

1 Inventariseren van wat je wilt bereiken met je video

Video op het internet is ideaal om in korte tijd, een helder verhaal voor het voetlicht te krijgen. Bij de start van elk project inventariseren wij dan ook het verhaal achter jouw vraag. Waarom wilt je video inzetten? Wat wil je bereiken? En wat wilt je als bedrijf uitstralen? Wij vertalen jouw verhaal naar een leuk idee voor een film met een duidelijke communicatieboodschap.

2 Uitwerken videoplan en productie

De vertaling van je doel en de te communiceren inhoud naar een vorm en stijl voor de video’s of animaties. Planning en productie van de video en daarna de nabewerking. Doorgaans maken wij een voorstel montage waarop jullie input geven.

3 Inzet van je video om je doel te bereiken

De film is klaar en je bent tevreden. De film is eenvoudig te plaatsen op jullie website, op sites van derden of op YouTube, Vimeo of andere videoplatforms. Maar ook te gebruiken als campagne, als onderdeel van een e-mailing of een nieuwsbrief. Denk ook aan een redactioneel artikel of een video banner. Wat dacht je van de lokale TV zender? We hebben met onze klanten al veel slimme manieren bedacht om het resultaat van je video te verhogen.

Afhankelijk van de wensen en budget, verzorgen wij het gehele productieproces of een deel daarvan.
Graag buigen wij ons over jouw vraag of wens op het gebied van internetvideo.

Werkwijze interactieve video

Voor een interactieve video lopen we ook de 3 fases door, maar daarbij komt het interactie model en het programmeren en testen van de interactieve video. Voor complexe interacties kunnen we ook maatwerk modules maken. Bijvoorbeeld om koppelingen met een database en de video te maken.
Door de koppeling van een database met de interactieve video kun je een hele hoog service niveau bereiken met je video. Klanten krijgen op maat informatie, die speciaal op hun behoefte en situatie is toegespitst.

Neem contact op voor de mogelijkheden van een database koppeling met video.

Offerte?

links
© 2017 3XFILM Telefoon: 06 - 24550824 | Amsterdam - IJsselstein ( Utrecht ) - Zwolle Mail ons