3D CAD Animatie

  • perfectPR-materiaal

  • vooranimatie & productfoto's

  • direct duidelijk

  • een goedeinvestering

kijk verder
Play

Technische animatie voor prachtig presentatiemateriaal

Voor de ontwikkeling van jullie producten werken jullie waarschijnlijk al met 3D CAD modellen. Dit zijn de technische tekeningen waarmee de producten worden gerealiseerd. Met de huidige techniek zijn deze technische modellen goed om te zetten naar technische animaties en fotorealistische afbeeldingen. Hiermee hebben jullie goud in handen voor de marketing en sales afdeling. Ze kunnen nu snel en mooi laten zien wat de toegevoegde waarde is van jullie productlijn.

3D CAD visualisatie voorbeelden
3D CAD visualisatie is het gebruik maken van bestande 3D modellen die er al zijn om jullie producten te ontwerpen en te fabriceren.

Waarom 3D animatie?

Met animatie kunt je op eenvoudige wijze de unieke eigenschappen laten zien van jullie product(en). Het biedt de mogelijkheid om in te zoomen op die specifieke eigenschappen van een product. Eigenschappen die op andere manieren moeilijk zijn om te laten zien of uit te leggen. Daarnaast is door de digitale distributie de animatie zeer eenvoudig en voordelig te verspreiden onder jullie doelgroep.

Voorbeelden technische animatie

3D CAD animatie voorbeelden

Technische productrendering i.p.v. foto’s

Aan de hand van jullie 3D CAD modellen kunnen wij fotorealistische afbeeldingen maken, ook wel productrenders. Deze renders zijn nauwelijks te onderscheiden van een foto van een topfotograaf.
Het maken van de eerste opzet van een productrender kan vrij tijdsintensief zijn. Echter, deze tijd wordt al gauw terugverdiend doordat uw product snel en makkelijk van alle kanten kan worden afgebeeld.
Mocht er later iets veranderen aan het product, of is het nodig om een product onder een iets andere hoek te laten zien, dan is dit eenvoudig aan de passen. Er kan direct weer een nieuwe productrender worden gerealiseerd met exact dezelfde belichting, look en feel. Probeer dat maar eens met fotografie.

Zeker wanneer er een productrange bestaat, is het slim, kwalitatief beter en veel goedkoper om met productrenders te werken dan met fotografie. Het is namelijk eenvoudig om alle producten exact dezelfde “look and feel” mee te geven of later zelfs even aan te passen. Dit is zeker een voordeel wanneer de producten over een langere periode na elkaar worden geproduceerd.

Voorbeelden visuele stijlen

3D CAD render in cell shading kwaliteit

Cell Shading kwaliteit

3D CAD render tech look kwaliteit

Tech Look

3D CAD render premium kwaliteit

Premium

Neemcontactmet ons op!

Dit is geen geldig emailadres controleer uw invoer
Dank je wel, je informatie is verzonden×
Sorry, er is iets fout gegaan, je informatie is niet verzonden×

Eenvoudige distributie

Omdat deze digitale communicatiemiddelen zeer eenvoudig te distribueren zijn, kunnen er op voordelige wijze nieuwe markten/landen aangeboord worden.

Produceren jullie bijzondere producten die het waard zijn om goed gevisualiseerd te worden?


Bel dan met 06-24550824 of stuur een mail!

Fotorealistische productrenders