0624550824

Contact?

Waar kunnen we mee helpen?
Graag uw naam invullen zodat we persoonlijk kunnen antwoorden
Dit is geen geldig emailadres controleer uw invoer
Dank je wel, je informatie is verzonden×
Sorry, er is iets fout gegaan, je informatie is niet verzonden×
Contact

Interactieve video

 • betrektde kijker bij je verhaal

 • stimuleertimpuls aankopen

 • snellerto-the-point

 • dekijkerbepaalt

kijk verder
Play

Interactieve video laten maken

Stel je eens voor dat je video’s kunt maken die zich aanpassen aan de informatiebehoefte van de klant. En dat die klant ook nog invloed heeft op het verloop van de video. Wat je dan allemaal kunt doen!
Interactieve video is een snel groeiend onderdeel van onze dienstverlening. Kijk hieronder wat je met interactieve video kunt en wat het is.

Voorbeelden

Interactieve video om samenwerking te bevorderen
Interactieve video voor het informeren en trainen van personeel
Interactieve video inzicht in behoefte van klanten

Ervaar interactieve video

Wat kun je met interactieve video

Met interactieve video kun je klanten snel helpen. Met een paar simpele vragen breng je ze bij het onderwerp van hun interesse. De kans dat ze blijven kijken is nu veel groter dan bij een normale video.

Denk bijvoorbeeld aan impulsaankopen: Door een mooi product in de video aan te klikken komt de kijker direct in een webwinkel en hoeft alleen nog op ‘koop’ te klikken..

Of een service video: Leg hierin bijvoorbeeld uit hoe een klant een apparaat van jullie kan installeren. Ze kiezen direct apparaat hebben ze en welke aansluitpunten zijn er? Wanneer de video voor de klant op een dood spoor loopt kun je ze, met een formulier in de video, laten vertellen wat ze missen. Dit geeft weer input voor een aanvulling op de film en optimalisatie van de klantenservice. Een mooi onderdeel in de customer journey.

Vergroot de

 • impactvan je video

 • betrokkenheidvan de kijker

 • kennis van je doelgroep

 • aantallenhot leads

Bedrijven die ons hun producties toevertrouwen

We werken net zo vaak en graag voor kleinere bedrijven en organisaties!

Interactie

 • zet de kijker opscherp

 • zorgt voorinzichtin de behoefte van de klant

 • zorgt voor eenbetrokkenkijker

Stappen in onze interactieve video's

Stacks Image 43331

Strategie

Bepaal je doel

Stacks Image 43338

Productie

Maak je keuze

Stacks Image 43345

Marketing

Bereik je doel

Meer informatie over interactieve video?

Neemcontactmet ons op!

Dit is geen geldig emailadres controleer uw invoer
Dank je wel, je informatie is verzonden×
Sorry, er is iets fout gegaan, je informatie is niet verzonden×
Video’s waren tot nu toe niet actueel!
Interactieve video werkt

Een video kan snel verouderen en wordt pas geactualiseerd wanneer hij vervangen wordt.
Door een video te koppelen aan een database kan informatie van deze database worden verwerkt in de video terwijl deze afspeelt. Dat kan van alles zijn. Gegevens van de kijker; denk bijvoorbeeld aan zijn naam, factuur- of verzekeringsgegevens. Maar ook aparte video- en audiofragmenten die passen bij de kijker of die passen bij de keuzes die ze hebben gemaakt. Hierdoor wordt op het moment van afspelen een video samengesteld die exact past bij die klant. Ook wel bekent als SMART video; de slimme video. De informatie in de video wordt nu ook ge-update wanneer de gegevens in de database worden aangepast. Kortom de video blijft up-to-date!

Waarom interactieve video?
Wat willen je klanten binnenkort

Werk je in de marketing en vraag je je af wat de eisen van je klanten binnenkort zijn? Bekijk dan de onderstaande video. En leer wat jouw toekomstige klanten van je verwachten. Onze slimme interactieve video’s zijn hier al klaar voor.

Soorten video

Grofweg kun je video/animatie in 4 categorieën verdelen

Lineaire video

De “traditionele video” die bekeken wordt van begin tot eind.

Dynamische lineaire video

De “traditionele video” die gepersonaliseerd wordt door een koppeling aan bestaande data. Dit is wat wij ‘slimme’ video noemen.

Interactieve video

Video verrijkt met interactie. Deze is nu niet meer lineair maar de inhoud wordt mede bepaald door de interactie van de kijker. Van achterover leunen naar een actieve houding.

Dynamische interactieve video

Video met interactie en gepersonaliseerd door de koppeling aan gepersonaliseerde data. Dit is wat wij Slimme interactieve video noemen.

Service verlenen met interactieve video

Een adaptieve interactieve video: De video die zich aanpast aan het profiel en de wensen van de klant. Dat is wat wij service noemen, een service die je kunt bieden aan jouw klant als onderdeel van de customer journey.
Die informatie geven die op dat moment van toepassing is. Gemakkelijk, eenvoudig en,… slim: vandaar Slimme interactieve video.

Hebt je vragen of wil je meer informatie over slimme interactieve video? Vul het onderstaande formulier in, kijk op interactieve-bedrijfsfilms.nl of bel met 06-24550824