3XFILM verbetert met video jouw online vindbaarheid

Steeds meer ondernemers zetten een bedrijfsfilm maken hoog op hun agenda. Maar zo’'n bedrijfsvideo is natuurlijk niet in een half uurtje gemaakt, want je moet het een en ander voorbereiden, zoals bij wie kan ik die bedrijfsfilm laten maken? Wat ik moet zelf ervoor doen? Wat zullen de bedrijfsfilm kosten bedragen? En natuurlijk: hoe vind ik het juiste videoproductiebedrijf?

Maak een spetterende indruk met een 3XFILM bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is hét visitekaartje van je bedrijf. Door middel van een bedrijfsvideo kun je namelijk jouw bedrijf op een positieve manier presenteren aan de buitenwereld. Uiteraard met de bedoeling dat de kijker zo enthousiast wordt en zaken met jullie wil gaan doen. Wat maakt jullie bedrijf uniek? Wat is de boodschap? Wat is jullie achtergrond en wat willen jullie uitstralen?

Van branding tot digital storytelling met emotie

Er wordt tegenwoordig meer video dan ooit gepubliceerd. De strijdt om de online kijker is enorm. Vaak wordt in enkele seconden al bepaalt of men jouw bedrijfsvideo gaat uitkijken of niet. Dat maakt een bedrijfsfilm maken best een uitdaging. Een klein beetje creativiteit is niet meer genoeg. Je moet mensen betrekken in je film. Dit is vaak het moment dat men zich realiseert dat bedrijfsfilms maken meer is dan zomaar wat montage en camerawerk. Het is storytelling, entertainment, het complete plaatje: het is echt een vak! Door het juiste gevoel en emotie in de video te brengen spreekt je jouw doelgroep perfect aan. Ze zullen geboeid kijken, van begin tot eind. Bind jouw kijkers aan het scherm, wek vertrouwen op en laat een behoefte ontstaan. Je wilt de kijkers van de bedrijfsfilm niet achterlaten met informatie... je wilt ze achterlaten met kippenvel.

Ga ook voor video’s die een echt ‘wauw gevoel’ geven!

3XFILM is het adres voor al jouw videoproducties. Wij zijn gek op uitdagingen. Een video die ‘gewoon goed’is, is voor ons niet goed genoeg. Wij gaan voor video’'s die een echt ‘wauw gevoel’geven! Video's die effectief zijn, creatief goed in elkaar zitten en de kijker in het hart raken.

Van storyline tot vette glimlach

Om jou zoveel mogelijk te ontzorgen denken wij met je mee over het videoconcept, regelen we in goed overleg de hele productie en zorgen we voor een vette glimlach met onze previews. Kortom, van a tot z.

Inspiratie

Een goede manier om te beginnen is om eerst eens goed rond te kijken voor inspiratie. Door voorbeelden te bekijken kan je bepalen wat je wel en niet bij je bedrijf vindt passen. Op die manier maak je het idee steeds concreter.
Hieronder alvast 6 leuke ideeën voor een bedrijfsfilm;

1.Promotievideo over jouw bedrijf

Presenteer je bedrijf overtuigend met een professionele promotievideo. Zo’'n video laat zien wat je bedrijf doet en wat je in huis hebt.

2.Video testimonial van een klant

In een videotestimonial vertelt een klant over zijn of haar ervaringen met je bedrijf en waarom zij graag zakendoen met je.

3. Animatievideo over je product

Een ander idee is om de bedrijfsfilm in de vorm van een animatie te laten maken.In plaats van filmbeelden, gebruik je dan de kracht van goed ontworpen illustraties en dynamisch animaties.

4. Bedrijfsvideo over jouw merk

Het kan ook zeer overtuigend zijn om de bedrijfsfilm meer op merkniveau te maken.Een merk video speelt in op de emoties van klanten en presenteert waar je bedrijf naar streeft. Door op merkniveau te communiceren, geef je een lading aan je boodschap.

5. Interactieve promotie video

Een vrij nieuwe manier om je bedrijf te presenteren, is een interactieve promotie video. Met een interactieve video voeg je interacties toe aan de video en maak je een sterke mix van video en online marketing.

6. Dronevideo over jouw bedrijf

Een onmiskenbare trend in videoland is natuurlijk het gebruik van drones. Een dronevideo laten maken geeft je de mogelijkheid om je bedrijf vanuit een uniek perspectief in beeld te brengen. Het laat de omvang zien en levert indrukwekkende beelden op. Hebben deze ideeën je inspiratie gegeven? Doe dan nog meer inspiratie op door meer voorbeelden van ons werk te bekijken of ontdek wat we voor jouw kunnen doen. Wij gaan graag samen met je aan de slag om een indrukwekkende bedrijfsvideo te maken!