Videomarketing-blog

Een blog over het strategisch inzetten van video voor bedrijven. Ben je een marketing-communicatie specialist, dan zul je hier waardevolle informatie vinden over hoe video in te zetten binnen je bedrijf..

  • 5 redenen om een bedrijfsfilm te maken

5 redenen om een bedrijfsfilm te laten maken

352 minuten leestijd

Ben je op zoek naar een creatieve manier om jouw bedrijf te presenteren aan potentiële klanten? Overweeg dan eens om een bedrijfsfilm te laten maken. Een bedrijfsfilm is een geweldige manier om jouw bedrijf te laten zien aan de kijker. Als je niet zeker weet wat de voordelen zijn van een bedrijfsfilm en hoe het jouw bedrijf kan helpen, lees dan verder.

  • Bedrijfsfilm maken ideeën

Bedrijfsfilm maken ideeën

747 minuten leestijd

Idee: we gaan een bedrijfsfilm laten maken! Dat klinkt goed, maar dan begint het pas natuurlijk. Wat wil je overbrengen? En hoe wil je dat laten zien? Dat zijn vragen die komen kijken als je aan de slag wilt. Het kan een hele zoektocht zijn om te bepalen wat voor bedrijfsvideo je wilt. Wij helpen je graag op weg met ideeën voor een bedrijfsfilm om je inspiratie te geven.

  • Een bedrijfsfilm laten maken? 10 tips voor een goede start

Een bedrijfsfilm laten maken? 10 tips voor een goede start

3131 minuten leestijd

Je wilt een bedrijfsfilm laten maken voor je bedrijf maar hoe selecteer je een goede video partij? Waar moet een goede bedrijfsfilm aan voldoen? Wat is de doorlooptijd en wat kost een bedrijfsfilm? Allemaal vragen waarop we hier antwoord proberen te geven zodat je goed voorbereid je productie in kan gaan.