Een voorbeeld van een interactieve rondleiding

Voorbeeld van een interactieve video rondleiding. In dit geval om examen studenten voor te bereiden op hun bezoek. Dit kan ook een rondleding binnen uw bedrijf zijn.

0624550824

Vraag meer informatie aan over een interactieve rondleiding

Wie verstuurd deze prijsopgave?
Naar welk email adres mogen we een reactie sturen?

Prijsopgave aanvragen

We reageren binnen 24 uur.

Wie verstuurd deze prijsopgave?
Naar welk email adres mogen we een reactie sturen?
Om wat voor productie gaat het?
Prijs opgave

Contact

We reageren binnen 24 uur

Wie verstuurd deze prijsopgave?
Naar welk email adres mogen we een reactie sturen?
Contact

Veel gestelde vragen

  • Wanneer is een interactieve rondleiding nuttig?

    Een interactieve rondleiding is nuttig wanneer er veel mensen zijn die niet makkelijk fysiek uw locatie kunnen bezoeken maar wel geinteresseerd zijn in wat u doet of kunt bieden. Denk aan klanten of potentiele klanten, maar ook aan studenten die willen weten welke carriere kansen er liggen.

  • Hoe lang duurt het voordat een interactieve rondleiding klaar is?

    Een gemiddelde doorlooptijd is ongeveer 3 à 4 weken. Maar het kan altijd sneller: We leveren ook producties af binnen 1 week. Een goed plan en onderlinge afstemming is daarbij uiteraard onmisbaar. Hoe snel we uw interactieve rondleiding op kunnen leveren? Neem contact op en we kijken samen wat er mogelijk is.

  • Wat kost een Interactieve rondleidingsvideo?

    Een gemiddelde interactieve rondleiding kost bij ons tussen de €3000 en €8000,00. Hiervoor kunnen we meerdere afdelingen filmen en mensen op die afdeling aan het woord laten. Bijvoorbeeld een keuze menu vooraf waarbij de kijker aangeeft of ze geinteresseerd zijn in carriere mogelijkheden, samenwerking, klant willen worden of andere interessegebieden. Ook zit het programmeren van de interactie inbegrepen in dit stuk. Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Neem daarvoor contact met ons op.