Bedrijfsfilm laten maken

Het is vrijdag, het einde van de week en u denkt over het laten maken van een bedrijfsfilm? Dan rond u uw week hier goed af!
Een bedrijfsfilm laten maken doet u niet iedere dag. Een goede bedrijfsfilm maakt indruk, sluit aan bij de behoefte van de doelgroep en maakt nieuwsgierig. Een goede bedrijfsfilm toont de kracht van jullie bedrijf en zorgt voor meer resultaat. Er rust dus een grote verantwoordelijkheid bij de persoon die de bedrijfsfilm laat maken.

Wij van 3XFILM beseffen dit maar al te goed. De verantwoordelijkheid die u heeft, om een goede bedrijfsfilm te laten maken, ondersteunen we met onze jarenlange ervaring en we leiden u stap voor stap door de hele productie. Zo wordt het maken van de bedrijfsfilm een plezierig proces met een resultaat waar u trots op kunt zijn en helpen we bij het succesvol maken van die goede bedrijfsfilm.

aanhalingsteken

Jullie zijn pas blij als ik blij ben, en dat is het eindresultaat

-Roel Frissen

3XFILM inspireert, adviseert en samen creëren we uw verhaal. Door onze werkwijze nemen we u veel werk uit handen. Wilt u uw verhaal liever in een animatievorm? Geen probleem we verzorgen zowel video als animatie. Niet onbelangrijk, wij weten hoe uw bedrijfsfilm online resultaat boekt. Uw succes is onze drijfveer.

Klanten over vieo in de agrarische sector
Corporatevideo of water expert Niek Brink Endress+Hauser

Onze aanpak bij het maken van uw bedrijfsfilm

Allereerst duiken wij onder in uw wereld. Wat wilt u overbrengen, wat wilt u bereiken en wat zijn uw ideeën? We sluiten graag aan op de goede ideeën die er al zijn. Maar natuurlijk kunt u de creatieve uitdaging ook bij ons neerleggen. Wij duiken dan in de belevingswereld van uw doelgroep op zoek naar aansluitingspunten bij uw verhaal. Zo komen we tot verschillende opties en concepten. Op basis hiervan bepaalt uzelf de beste insteek voor de bedrijfsfilm passend bij uw budget. Zo bent u verzekerd van een film die bij u past en van de scherpste prijs.

aanhalingsteken

Ik heb het gevoel dat ik niet werk met een uurtje-factuurtje-firma. Jullie zijn pas blij als ik blij ben.

-Roel Frissen

Bedrijfsfilm corporatefilm molen. Dynamische promotiefilm

Bedrijfsfilm maken: de realisatie

3XFILM is gespecialiseerd in het produceren van zowel video als animatie. Zelfs voor ingewikkeldetechnische 3D animatie’s kunt u bij ons terecht. Maar ook regelen we de visagie, acteurs, voice-overstemmen, muziek op maat voor u. Dit betekent één aanspreekpersoon, korte lijntjes en dus lekker makkelijk.

Komen er mensen hun verhaal doen voor de camera die dit nog nooit hebben gedaan? Geen probleem. Wij krijgen iedereen ontspannen in beeld. Wilt u een (technische-) animatie in uw bedrijfsfilm? Ook geen probleem. Wilt u uw eigen personeel laten acteren in uw bedrijfsfilm? Ook, ook geen probleem :-) Wij zorgen voor een ontspannen sfeer.

Mensen kijken er tegen op om zelf in beeld te komen. Het tegendeel blijkt hierin waar. Over het algemeen ervaart men onze opnames als bedrijfsuitje. Hebben mensen weerstand om zelf in beeld te komen? Denk dan aan 3XFILM.

Recruitment of personeelswervingsvideo Rodeche
Vroom HR bedrijfsfilm

Online succes van uw bedrijfsfilm

Niets is zo zonde als een goede bedrijfsfilm die te weinig onder de aandacht komt. Online zijn er heel veel manieren om uw bedrijf te presenteren. Wij geven u advies waar en op welke manier dit het slimst is.

Elk online kanaal heeft zijn eigen inzet mogelijkheden. Omdat wij vooraf bij de realisatie van de bedrijfsfilm al rekening houden met de inzet, kunnen we voor ieder kanaal een eigen versie of meerdere versie’s realiseren. Dit biedt u de mogelijkheid om over een langere periode onder de aandacht te blijven.

Naast internet zijn er nog meer mogelijkheden om uw bedrijfsfilm te presenteren. Nieuwsgierig? Neem contact op.

Bedrijfsfilm duurzaam afvalfilm
werving en selectievideo voor technische branch

Interactieve bedrijfsfilm laten maken?

Het is leuk om als kijker van een video of animatie zelf de touwtjes in handen te hebben. Zelf te bepalen wat je wel of niet wilt zien. Met een interactieve bedrijfsfilm kunt u op een originele manier uw boodschap overbrengen. Zelfs een bedrijfsfilm waarbij de kijker persoonlijk wordt aangesproken behoort tot de mogelijkheid.

Interactieve video om samenwerking te bevorderen
Interactieve video inzicht in behoefte van klanten

Voor elk budget een bedrijfsfilm laten maken

Voor elk bugdet hebben wij een passende film. Of dat nu een bedrijfsfilm, Interactieve video, corporate film, kookvideo, videohandleiding, promotiefilm, animatievideo of een andere video uiting is. Daag ons uit met jullie vragen en wensen. Interesse om een video voor uw bedrijf te laten maken? Neem dan contact op!

0624550824
Wie verstuurd deze prijsopgave?
Naar welk email adres mogen we een reactie sturen?

Prijsopgave aanvragen

We reageren binnen 24 uur.

Wie verstuurd deze prijsopgave?
Naar welk email adres mogen we een reactie sturen?
Om wat voor productie gaat het?
Prijs opgave

Contact

We reageren binnen 24 uur

Wie verstuurd deze prijsopgave?
Naar welk email adres mogen we een reactie sturen?
Contact

Veel gestelde vragen

 • Kun je nog bedrijfsfilms maken in Corona tijd?

  Dat is zeker mogelijk. Binnen de normen kijken we samen met u hoe we het praktisch in kunnen richten om een goede bedrfijsfilm te maken. Op rijksoverheid.nl staat o.a. te lezen dat: Producenten in de audiovisuele sector mogen opnames maken...

  Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Hoe lang duurt het voordat een bedrijfsfilm klaar is?

  Een gemiddelde doorlooptijd is ongeveer 2 à 3 weken. Maar het kan altijd sneller: We leveren ook producties af binnen 1 dag. Een goed plan en onderlinge afstemming is daarbij uiteraard onmisbaar. Hoe snel we uw bedrijfsfilm op kunnen leveren? Neem contact op en we kijken samen wat er mogelijk is.

 • Wat kost een bedrijfsfilm?

  Een gemiddelde bedrijfsfilm kost bij ons tussen de €1400,00 en €6500,00. Voor een meer specifieke prijsopgave, neem contact op!