Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken doet u niet iedere dag. Een goede bedrijfsfilm toont de kracht van een bedrijf, maakt nieuwsgierig en zorgt voor meer resultaat. Dit vraagt een verantwoordelijkheid van de persoon die de bedrijfsfilm laat maken.

Wij van 3XFILM beseffen dit maar al te goed. Wij ondersteunen dit met onze jarenlange ervaring en we leiden u stap voor stap door de hele productie. Zo wordt het maken van de bedrijfsfilm een plezierig proces met een resultaat waar u trots op kunt zijn.

De 5 meest gestelde vragen

 • -1- Wat voor bedrijfsfilms maken jullie?

  3XFILM produceert hoogwaardige video's, animaties en bijzondere livestreams. Onze ervaring en kennis gebruiken we voor het nog beter maken van de inhoud en vorm van uw bedrijfsfilm. En niet onbelangrijk, we adviseren u over hoe we uw doelgroep het beste kunnen bereiken, raken en in beweging krijgen. We maken bedrijfsfilms die aankomen bij uw doelgroep. Het succes van uw productie is tevens ons succes.

 • -2- Wat kost een bedrijfsfilm?

  De gemiddelde prijs voor het laten maken van een bedrijfsfilm tussen de € 1500 en € 6500. Zaken die bepalend zijn voor de prijs zijn o.a.; lengte van de video, complexiteit van het script, hoeveelheid locaties waar moet worden opgenomen, extra grafische ondersteuning, inzet acteurs/voice-over enz.

  Voor animaties liggen de prijzen iets hoger. Wij zijn vooral goed in complexe technische animaties waarbij we fotorealistisch werken. Gemiddeld variëren de prijzen van animatie tussen de € 2400 en € 7500. Zaken die hierbij de prijs meebepalen zijn o.a.; lengte van de animatie, aantal scenes, complexiteit van het script, voice-over, aanwezigheid van een goed 3D model bij 3D animaties enz.

 • -3- Hoe snel kunnen jullie een bedrijfsfilm opleveren?

  Met een zeer strakke planning hebben we producties binnen een week opgeleverd. Maar gemiddeld ligt de doorlooptijd van een productie tussen de 2 à 4 weken. De doorlooptijd heeft te maken met een goede afstemming tussen alle betrokken personen. Vaak moeten er binnen een bedrijf meerdere partijen meebeslissen over het eindresultaat. Wanneer geen heldere afspraken worden gemaakt over wie eindverantwoordelijk is en knopen door mag hakken en wanneer de deadline voor de feedback is, kan dit leiden tot een langere productietijd.

 • -4- Wat is jullie plan van aanpak?

  Allereerst duiken wij onder in uw wereld. Wat wilt u bereiken, wie wilt u bereiken en wat zijn uw ideeën? We sluiten graag aan op de goede ideeën die er al zijn. We vinden het ook heerlijk wanneer u de creatieve uitdaging bij ons neerlegt. We werken dan verschillende opties en concepten uit. Op basis hiervan bepaalt u de beste insteek voor de bedrijfsfilm, passend bij uw budget. Zo bent u verzekerd van een film of animatie die bij u past voor een scherpe prijs.

  Als de plannen rond zijn kunnen we aan de slag met de productie van de content. Denk aan filmen maar ook aan het ontwerpen van grafische elementen of animaties.

  Vervolgens worden alle elementen samengevoegd in een voorstel-montage waarop jullie feedback kunnen geven. Deze feedback wordt verwerkt in het eindresultaat.

  Zo kunt u aan de slag met uw video of animatie materiaal: volgens uw eigen plan of naar aanleiding van een advies voor een slimme inzet van de video en animatie content. Uiteindelijk gaat het erom dat de content de doelgroep bereikt en dat u uw doelstellingen ermee bereikt.

 • -5- Een bedrijfsfilm laten maken hoe gaat dat?

  We zijn nieuwsgierig aangelegd en zetten onze expertise graag in om jullie bedrijfsfilm niet alleen mooi en passend te maken, maar er ook resultaat mee behalen. Daarom starten we met het goed doorspreken van jullie plan en doel van de bedrijfsfilm. Als dat duidelijk is maken we ook een plan hoe en waar die bedrijfsfilm ingezet moeten worden om dat doel te bereiken. Dan gaan we aan de slag om een prachtige productie te maken waarmee jullie je doelen bereiken. Het succes van jullie bedrijfsfilm is ons doel.

aanhalingsteken

Jullie zijn pas blij als ik blij ben, en dat is het eindresultaat

-Roel Frissen

Klanten over vieo in de agrarische sector
Corporatevideo of water expert Niek Brink Endress+Hauser
 • Dan nog even dit!

 • Dan nog even dit!

Online succes van uw bedrijfsfilm

Niets zo zonde als een bedrijfsfilm die te weinig onder de aandacht komt. Online zijn er heel veel manieren om uw bedrijf te presenteren. Wij geven u advies waar en op welke manier dit kan.

Elk online kanaal heeft zijn eigen mogelijkheden. Omdat wij vooraf bij de realisatie van de bedrijfsfilm al rekening houden met waar het materiaal wordt ingezet, kunnen we voor ieder kanaal een eigen versie of meerdere versie’s realiseren. Dit biedt u de mogelijkheid om over een langere periode onder de aandacht te blijven. Naast internet zijn er nog meer mogelijkheden om uw bedrijfsfilm te presenteren. Nieuwsgierig? Neem contact op.

aanhalingsteken

Ik heb het gevoel dat ik niet werk met een uurtje-factuurtje-firma. Jullie zijn pas blij als ik blij ben.

-Roel Frissen

Bedrijfsfilm corporatefilm molen. Dynamische promotiefilm
Fujitsu bedrijfsfilm ICT

Interactieve bedrijfsfilm laten maken?

Het is leuk om als kijker van een video of animatie zelf de touwtjes in handen te hebben. Zelf te bepalen wat je wel of niet wilt zien. Met een interactieve bedrijfsfilm kunt u op een originele manier uw boodschap overbrengen. Zelfs een bedrijfsfilm waarbij de kijker persoonlijk wordt aangesproken behoort tot de mogelijkheid.

Interactieve video om samenwerking te bevorderen
Interactieve video inzicht in behoefte van klanten

Voor elk budget een bedrijfsfilm laten maken

Voor elk bugdet hebben wij een passende film. Of dat nu een bedrijfsfilm, Interactieve video, corporate film, kookvideo, videohandleiding, promotiefilm, animatievideo of een andere video uiting is. Daag ons uit met jullie vragen en wensen. Interesse om een video voor uw bedrijf te laten maken? Neem dan contact op!

Bedrijfsfilm duurzaam afvalfilm
werving en selectievideo voor technische branch
0624550824

Contactformulier

Wie verstuurd deze prijsopgave?
Naar welk email adres mogen we een reactie sturen?

Prijsopgave aanvragen

We reageren binnen 24 uur.

Wie verstuurd deze prijsopgave?
Naar welk email adres mogen we een reactie sturen?
Om wat voor productie gaat het?
Prijs opgave

Contact

We reageren binnen 24 uur

Wie verstuurd deze prijsopgave?
Naar welk email adres mogen we een reactie sturen?
Contact