Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken doet u niet iedere dag. Een goede film raakt de doelgroep, maakt nieuwsgierig en zorgt voor meer resultaat.

3XFILM zet graag zijn expertise in om u stap voor stap door de productie te leiden. Van concept tot distributie. Zo wordt het maken van uw bedrijfsfilm een plezierig proces met een resultaat waar u trots op kunt zijn.

Wat we doen

Video

Interactieve video

Animatie

Livestream

Uitspraken van klanten

aanhalingsteken

Deze videoproductie is oprecht één van de leukste marketing projecten die ik bij Fujitsu Nederland gedaan heb!

-Anouk Deneer

aanhalingsteken

Jullie vragen niet wat is het kader, maar denken mee, dagen het uit en maken de case voor me. Dat is gewoon fantastisch!

-Dennis Luijer

aanhalingsteken

Ik heb het gevoel dat ik niet werk met een uurtje-factuurtje-firma, jullie zijn pas blij als ik blij ben. En dat is het eindresultaat

-Roel Frissen

De 5 meest gestelde vragen

 • -1- Wat voor bedrijfsfilms maken jullie?

  3XFILM produceert hoogwaardige video's, animaties en bijzondere livestreams. We maken producties op maat en zorgen dat de film zowel past bij de uitstraling van uw bedrijf als de doelgroep die wordt aangesproken. Door onze kennis en ervaring maken we samen een film die de doelgroep bereikt en in beweging zet. Het succes van uw productie is tevens ons succes.

 • -2- Wat kost een bedrijfsfilm?

  De gemiddelde prijs voor het laten maken van een bedrijfsfilm ligt tussen de € 1500 en € 6500. Wat bepaald onder andere de prijs? Lengte van de video, complexiteit van het script, hoeveelheid locaties waar moet worden gefilmd, extra grafische ondersteuning, inzet acteurs/voice-over enz.

  Wij zijn ook gespecialiseerd in complexe technische animaties waarbij we fotorealistisch werken. Gemiddeld variëren de prijzen van animatie tussen de € 2400 en € 7500. Zaken die bepalend zijn voor de prijs zijn o.a.; lengte van de animatie, aantal scenes, complexiteit van het script, voice-over, en bij 3D animaties de aanwezigheid van een goed 3D model.

 • -3- Hoe snel kunnen jullie een bedrijfsfilm opleveren?

  Met een zeer strakke planning hebben we producties binnen een week opgeleverd. Maar gemiddeld ligt de doorlooptijd van een productie tussen de 2 à 4 weken. Een snelle doorlooptijd heeft te maken met een goede afstemming tussen alle betrokken personen. Vaak zijn er meerdere mensen die meebeslissen over het eindresultaat binnen een bedrijf. Wanneer er heldere afspraken worden gemaakt over wie eindverantwoordelijk is, en er een deadline voor de feedback is, leidt dit tot een korte productietijd.

 • -4- Wat is jullie plan van aanpak?

  Allereerst duiken wij onder in uw wereld. Wat wilt u bereiken, wie wilt u bereiken en wat zijn uw ideeën? We sluiten graag aan op de goede ideeën die er al zijn. We pakken ook graag de creatieve uitdaging op om ideeën uit te werken. Desgewenst werken we verschillende opties en concepten uit. Op basis hiervan bepaalt u de beste insteek voor de bedrijfsfilm, passend bij uw budget. Zo bent u verzekerd van een film of animatie die bij u past voor een scherpe prijs.

  Als de plannen rond zijn kunnen we aan de slag met de productie van de content. Denk aan filmen maar ook aan het ontwerpen van grafische elementen of animaties.

  Vervolgens worden alle elementen samengevoegd in een voorstel-montage waarop jullie feedback kunnen geven. Deze feedback wordt verwerkt in het eindresultaat.

  Zo kunt u aan de slag met uw video of animatie materiaal. Volgens uw eigen plan of naar aanleiding van een advies voor een slimme inzet van de video en animatie content. Uiteindelijk gaat het erom dat de content de doelgroep bereikt en dat uw doelstellingen worden gehaald.

 • -5- Een bedrijfsfilm laten maken hoe gaat dat?

  We zijn nieuwsgierig aangelegd en zetten onze expertise graag in om uw bedrijfsfilm niet alleen mooi en passend te maken, maar er ook resultaat mee behalen. Daarom starten we met het goed doorspreken van jullie plan en verwachtingen van de bedrijfsfilm. Als dat duidelijk is maken we een plan hoe en waar de bedrijfsfilm ingezet moeten worden om dat doel te bereiken. Dan gaan we aan de slag om een prachtige productie te maken. Het succes van uw bedrijfsfilm is ook ons doel.

Oordeelzelf

Stappenplan voor een bedrijfsfilm

Voorbereiding bedrijfsfilm

Voorbereiding

Bepaal je doel

Productie bedrijfsfilm

Productie

Aan de slag

Videomarkteting

Marketing

Bereik je doel

Interactieve bedrijfsfilm laten maken?

Het is leuk om als kijker van een video of animatie zelf de touwtjes in handen te hebben. Zelf te bepalen wat u wel of niet wilt zien. Met een interactieve bedrijfsfilm kunt u op een originele manier uw boodschap overbrengen. Zelfs een bedrijfsfilm waarbij de kijker persoonlijk wordt aangesproken behoort tot de mogelijkheid.

Voor elk budget een bedrijfsfilm laten maken

Voor elk bugdet hebben wij een passende film. Of dat nu een bedrijfsfilm, Interactieve video, corporate film, kookvideo, videohandleiding, promotiefilm, animatievideo of een andere video uiting is. Daag ons uit met jullie vragen en wensen. Interesse om een video voor uw bedrijf te laten maken? Neem dan contact op!

0624550824

Contactformulier

Wie verstuurd deze prijsopgave?
Naar welk email adres mogen we een reactie sturen?

Prijsopgave aanvragen

We reageren binnen 24 uur.

Wie verstuurd deze prijsopgave?
Naar welk email adres mogen we een reactie sturen?
Om wat voor productie gaat het?
Prijs opgave

Contact

We reageren binnen 24 uur

Wie verstuurd deze prijsopgave?
Naar welk email adres mogen we een reactie sturen?
Contact