Bedrijfsfilm

  • voor goedebeeldvorming

  • voorexternecommunicatie

  • voorinternecommunicatie

  • voorpromotiemerk en bedrijf

kijk verder
Play
Bedrijfsfilm corporatefilm molen. Dynamische promotiefilm
Bedrijfsfilm laten maken voor de bouw

Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken geeft u de kans om uw verhaal op een pakkende wijze te vertellen. Als 3XFILM zijn we hierin gespecialiseerd. Klanten kunnen op basis van een bedrijfsfilm snel een beeld krijgen van uw bedrijf en voor interne communicatie is het ook een krachtig middel.

Wanneer u een bedrijfsfilm heeft, maakt u niet alleen een goede eerste indruk, u komt ook beter en professioneler over. Voor de duidelijkheid, een bedrijfsfilm is niet hetzelfde als het maken van een promotiefilm. Dit zijn twee verschillende soorten video’s. Een promotiefilm promoot een product of dienst en een bedrijfsfilm uw merk of bedrijf.

Interessant? Neem dan contact op.

Klantreferentie video animatie ervaringen testimonial
Bedrijfsfilm duurzaam afvalfilm

Bedrijfsfilm kosten en video contentstrategie

Als u echt wil scoren met uw bedrijfsfilm op uw website of op social media, dan is de combinatie van bedrijfsfilm, andere online en offline communicatie verstandig. Een brede inzet met meerdere media en kanalen maakt uw bedrijfsfilm pas echt succesvol. Een tevreden klant is een klant die later ook weer terugkomt. We denken daarom graag mee met uw video-contentstrategie, denken slim mee hoe we meerder video's kunnen produceren binnen een haalbaar budget. Bent u nieuwsgierig naar de prijzen van een bedrijfsfilm laten maken of onze slimme productiemethoden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wordt u voor de eerst keer klant dan hebben we een leuke kennismakingskorting.

Bedrijfsvideowerkt

Bedrijfsfilm maken

Een bedrijfsfilm is een investering voor vele jaren en u maakt hem vaak maar 1 keer. 3XFILM biedt de mogelijkheid om het, vaak langere, verhaal van een bedrijfsfilm op te splitsen in meerdere korte verhalen voor gebruik op social media. Daardoor houd je de aandacht op de social media vast en kun je vaker wisselende content delen. Het is belangrijk dat u daarom goed bedenkt wat u wilt vertellen. Daarnaast hebben wij een pool van goede filmmakers, tekstschrijvers, animatoren en andere specialisaties om een top bedrijfsfilm te maken die ook nog betaalbaar is.

Ook voor interactieve video

Voor elk bugdet hebben wij een passende film. Of dat nu een bedrijfsfilm, Interactieve video, corporate film, kookvideo, videohandleiding, promotiefilm, animatievideo of een andere video uiting is.
Daag ons uit met jullie vragen en wensen. Interesse om een video voor uw bedrijf te laten maken? Neem dan contact op!

0624550824

Prijsopgave aanvragen

We reageren binnen 24 uur.

Dit is geen geldig emailadres controleer uw invoer
Dank je wel, je informatie is verzonden×
Sorry, er is iets fout gegaan, je informatie is niet verzonden×
Prijs opgave

Contact

We reageren binnen 24 uur.

Waar kunnen we mee helpen?
Graag uw naam invullen zodat we persoonlijk kunnen antwoorden
Dit is geen geldig emailadres controleer uw invoer
Dank je wel, je informatie is verzonden×
Sorry, er is iets fout gegaan, je informatie is niet verzonden×
Contact
Recente artikelen