Ook in deze tijd dicht bij uw klant in landbouwsector

Nederland is met 90,3 miljard euro de op één na grootste exporteur van landbouwgoederen van de wereld. Landbouwgoederen zijn goed voor bijna één vijfde van de totale Nederlandse goederenexport (18,2 procent in 2018). De landbouwexport is voor 72,4 procent van Nederlandse makelij. (bron: cbs) Onze landbouwsector, u dus, is dus van groot belang voor de Nederlandse economie.

Door de huidige corona-crisis kunnen we onze klanten van over de gehele wereld minder goed uitnodigen om onze shows of het bedrijf te bezichtigen. Daarnaast is het afreizen naar uw klanten een stuk lastiger geworden of wordt het bedrijfsmatig zelfs verboden. Het is dus lastig geworden om goed in beeld te blijven.

aanhalingsteken

Jullie zijn pas blij als ik blij ben, en dat is het eindresultaat

-Roel Frissen

Nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden

Toch biedt deze crisis de opening om naar nieuwe kansen en mogelijkheden te kijken. Want naast dat Nederland voorop loopt op het gebied van landbouwgoederen, loopt Nederland ook voorop op het gebied van de digitale communiatie. Digitale videomarketing over internet kan voor u een oplossing betekenen.

Met digitale videomarketing brengt u uw producten en diensten duidelijk in beeld. Geeft u specifiek aan hoe u zich onderscheidt van uw concurrenten en wat de klant daaraan heeft. Ook is het slim om de mensen achter het product te laten zien want vertrouwen is de basis van verkoop. Wanneer de videomarketing slim wordt ingepakt binnen uw marketingstrategie kunt u over een langere periode in beeld blijven.

Lastig hoor ik u zeggen? Wij helpen u daarbij. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe en in welke vorm we uw boodschap het slimst kunnen overbrengen. Als laatste weten we de videomarketing zo op te bouwen zodat u over een langere periode in beeld blijft. Met deze middelen kunt u zich onderscheiden van al uw concurrenten en bestaande klanten behouden en een nieuwe klantengroep aanboren.

Onderscheid u van uw concurrenten

Natuurlijk is videomarketing een investering. Maar deze investering maakt dat u uw boodschap eenvoudig bij uw klanten over de gehele wereld kunt ’neerleggen’. Ook zult u merken dat u hiermee het aantal vliegbewegingen kunt beperken waardoor u hierop stevig kunt besparen. Een leuke bijkomstigheid is, wanneer u de videomarketing goed toepast, u als specialist gezien gaat worden op uw vakgebied. En niet te vergeten een extra contactmoment met uw klanten.

Wilt u meer weten over hoe het gebruik van video, videomarketing of zelfs livestreams uw business in deze tijd kunnen ondersteunen? Maak vrijblijvend een afspraak met ons. We komen graag bij u langs.

0624550824
Wie verstuurd deze prijsopgave?
Naar welk email adres mogen we een reactie sturen?

Prijsopgave aanvragen

We reageren binnen 24 uur.

Wie verstuurd deze prijsopgave?
Naar welk email adres mogen we een reactie sturen?
Om wat voor productie gaat het?
Prijs opgave

Contact

We reageren binnen 24 uur

Wie verstuurd deze prijsopgave?
Naar welk email adres mogen we een reactie sturen?
Contact