• Voorvideo en animatie

  • Zet de kijker in beweging

  • Voor uitlegnaar de klant

  • Zet beeld in beweging

kijk verder
Play

Videobedrijf Utrecht, een specialist in de buurt

Het is prettig om een videoproductie en animatiebedrijf in de buurt te hebben. De korte lijnen zorgen ervoor dat er snel geschakeld kan worden.

He, doen jullie dat ook?
Productrenders en 3D animatie

Ben jij op zoek naar een videobedrijf in Utrecht? 3xFilm is gespecialiseerd in allerlei videoproducties

Wij zijn specialist op het gebied van videoproducties, van content videomarketing tot het maken van een interactieve video. In ons productiehuis zijn vele creatieve mogelijkheden om je verhaal of boodschap aan anderen te laten zien. Met woord en beeld kan je een brede doelgroep aanspreken. Wij zorgen ervoor dat jouw video of animatie succesvol wordt. Hoe? Voordat wij aan het werk gaan, zetten wij een slim communicatie- en distributieplan voor je op. Een goede voorbereiding is het halve werk. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met op voor meer informatie. Voor prijzen kan je ook direct een offerte aanvragen.

Professioneel videobedrijf in Utrecht

Wij zijn een videobedrijf, gevestigd in de provincie Utrecht. Professioneel en creatief. Een bedrijf dat graag nieuwe dingen onderzoekt en probeert. Grenzen zijn leuk, maar nog leuker is om deze op te zoeken. Deze instelling maakt ons tot een van de betere bedrijven die fantastische en originele videoproducties levert. En natuurlijk volgen wij trends op videogebied op de voet, want als het wiel al is het uitgevonden hoeven wij deze alleen nog maar mooier te maken.
Elk jaar zijn weer nieuwe trends op het gebied van videomarketing, want deze technologie is nu eenmaal niet te stoppen. Mede dankzij social media zijn ‘real time’ beelden zeer populair. Video is een zeer krachtig online communicatiemiddel geworden, want vooral jongeren maken veel gebruik van social media. Denk maar eens aan Facebook, YouTube etc. Video wordt bijvoorbeeld ingezet om te laten zien hoé of waarom je iets doet. Deze interactieve videotrend zal de komende jaren door steeds meer bedrijven worden toegepast. Misschien ook wel binnen jouw bedrijf? Vraag eens naar de prijs voor het laten maken en produceren van een videoproductie. Het zal je reuze meevallen.

Productiehuis in animatie en audiovisuele vormgeving

Een andere reden om een video te laten maken kan zijn dat je kiest voor meer openheid en betrokkenheid. Een middel om te laten zien wie je bent als bedrijf en wat je doet. Naast video met mensen, kunnen we ook andere vormen van bewegende content gebruiken zoals animatiebeelden. Een vakgebied waar wij ook zeer thuis in zijn. Als jij op zoek bent naar een gepassioneerd videobedrijf die jouw wensen laat uitkomen, dan zijn wij voor jou de juiste partij.
Ons videobedrijf is gevestigd in IJsselstein, provincie Utrecht. Vandaaruit komen wij op vele locaties in Nederland, van Overijssel, Noord-Brabant, Gelderland en Zuid-Holland tot Noord-Holland en Flevoland. Waarom we op locatie komen? Het is belangrijk dat voordat we een videoproductie opstarten de sfeer “proeven” binnen jouw bedrijf, zodat wij deze kunnen overbrengen aan je doelgroep. Een sfeer die het doel dat jij voor ogen hebt ondersteund. Maak met ons een afspraak en wij komen naar je toe. Wil je eerst informatie over onze tarieven? Vraag nu direct een offerte aan.

Neemcontactmet ons op!

Dit is geen geldig emailadres controleer uw invoer

Ofbelmet: 06-24550824

Dank je wel, je informatie is verzonden×
Sorry, er is iets fout gegaan, je informatie is niet verzonden×