Kookvideos laten maken

Kookvideo’s laten maken is populair

Iedere supermarkt en veel andere bedrijven laten tegenwoordig hun eigen kookvideo’s produceren of maken. Door alle kookprogramma’s op de TV als: Masterchef en TopChef, bakprogramma als: Heel Holland Bakt en TV kanalen als 24Kitchen is koken populairder dan ooit. Overwegen jullie ook een eigen kook kanaal op internet of onderzoeken jullie de voors- en tegens van het inzetten van kookfilms om meer producten te verkopen of service te verlenen aan uw klanten?

Voor Albert Hein Allerhande hebben wij o.a. meer dan 300 hoogwaardige kookfilms geproduceerd incl. de food fotografie. Ook voor bedrijven als het Voedingscentrum en Funcakes met gebruik onze slimme productiemethodes.

Neem dan contact op voor meer informatie over kookvideo’s.

aanhalingsteken

Onze kokkin straalt, ze is lekker ontspannen en de gerechten spatten het scherm af!

-Voedingscentrum

FunCakes Bakvideo
Healthy Sisters Voedingscentrum
Voedingscentrum receptenvideo
Kookvideo kook5daagse

Combinatie foodfotografie en filmen

Het fotograferen van eten en filmen van kookvideo’s is een vak. Het eten moet goed klaargemaakt worden, er lekker uitzien, en uiteraard goed gefilmd en gefotografeerd worden. Door het combineren van fotografie en het filmen van de gerechten in één studio kunnen we veel productiekosten besparen. Ook hebben we hele snelle werkwijze ontwikkeld die productiefouten elimineert en een hoge kwaliteitsstandaard garandeert.

Hierboven kun je zelf de kwaliteit van de kookvideo's beoordelen.

Meer informatie over productie van kookvideo’s of foodfilms?

Zoals we in de eerste alinea al schreven: Overwegen jullie ook een eigen kook kanaal op internet? Of onderzoeken jullie de voors- en tegens van het inzetten van kookfilms om meer producten te verkopen of service te verlenen aan uw klanten?

Neem dan contact op voor meer informatie over het produceren van foodvideo

Kookvideo's laten maken of produceren

Contactformulier

Wie verstuurd deze prijsopgave?
Naar welk email adres mogen we een reactie sturen?

VOORBEELDEN KOOKVIDEO'S

receptenvideos laten maken

Foodstyliste en foodfotografie

De rol van een foodstyliste is om het eten er aantrekkelijk uit te laten zien op een foto. Visueel vakmanschap is noodzakelijk. En de kwaliteit om de perceptie van smaak, aroma en aantrekkingskracht van een echt gerecht te vertalen naar een tweedimensionele foto. In de onderstaande video kun je zien hoe een gerecht tot in de puntjes wordt voorbereid.

Kookvideos laten maken - foodstylist

Food-Mood film

Een MOOD neerzetten in een verder bijna documentaire achtige film. De smakelijkheid van de producten in de video laten voelen. Wanneer je kijkt naar deze film moet je een beetje trek krijgen.

Food Mood video Dim Sum

Prijsopgave aanvragen

We reageren binnen 24 uur.

Wie verstuurd deze prijsopgave?
Naar welk email adres mogen we een reactie sturen?
Om wat voor productie gaat het?
Prijs opgave

Contact

We reageren binnen 24 uur

Wie verstuurd deze prijsopgave?
Naar welk email adres mogen we een reactie sturen?
Contact
0624550824