Kookvideos laten maken

Kookvideo’s laten maken is populair

Veel supermarkten en andere bedrijven willen tegenwoordig hun eigen kookvideo’s produceren of laten maken. Door alle kookprogramma’s op de TV als: Masterchef en TopChef, bakprogramma als: Heel Holland Bakt en TV kanalen als 24Kitchen is koken populairder dan ooit.

Voor Albert Hein Allerhande hebben wij o.a. meer dan 300 hoogwaardige kookfilms geproduceerd incl. de food fotografie. Voor zeer concurrerende prijzen door onze slimme productiemethodes. Overwegen jullie ook een eigen kook kanaal op internet of onderzoeken jullie de voors- en tegens van het inzetten van kookfilms om meer producten te verkopen of service te verlenen aan uw klanten?

Neem dan contact op voor meer informatie over kookvideo’s.

Combinatie foodfotografie en filmen

Het fotograferen van eten en filmen van kookvideo’s is een vak. Het eten moet goed klaargemaakt worden en er lekker uitzien, en uiteraard goed gefilmd en gefotografeerd worden. Door het combineren van fotografie en het filmen van de gerechten in één studio kunnen we veel productiekosten besparen. Ook hebben we hele snelle werkwijze ontwikkeld die productiefouten elimineert en een hoge kwaliteitsstandaard garandeert.

Hierboven kun je zelf de kwaliteit van onze kookvideo's beoordelen.

Meer informatie over productie van kookvideo’s of foodfilms?

Kookvideo
Zoals we in de eerste alinea al schreven: Overwegen jullie ook een eigen kook kanaal op internet? Of onderzoeken jullie de voors- en tegens van het inzetten van kookfilms om meer producten te verkopen of service te verlenen aan uw klanten?

Neem dan contact op voor meer informatie over het produceren van foodvideo

VOORBEELDEN KOOKVIDEO'S

Foodstyliste en foodfotografie

De rol van een foodstyliste is om het eten er aantrekkelijk uit te laten zien op een foto. Visueel vakmanschap is noodzakelijk. En de kwaliteit om de perceptie van smaak, aroma en aantrekkingskracht van een echt gerecht te vertalen naar een tweedimensionele foto.
In de onderstaande video kun je zien hoe een gerecht tot in de puntjes wordt voorbereid.

Food-Mood film

Een MOOD neerzetten in een verder bijna documentaire achtige film. De smakelijkheid van de producten in de video laten voelen. Wanneer je kijkt naar deze film moet je een beetje trek krijgen.
Offerte bedrijfsfilm animatie corporate film aanvragen

Meer informatie?

Dit is geen geldig emailadres controleer uw invoer
Wil je s.v.p. kort beschrijven wat voor soort productie je in gedachten hebt?
Dank je wel, je informatie is verzonden×
Sorry, er is iets fout gegaan, je informatie is niet verzonden×