De productie

Door het script weten we exact wat er moet gebeuren. Het aantal locaties wat in beeld moet komen en het aantal scenes. Zijn er acteurs nodig, een voice-over of visagie? Welke grafische elementen of animatie moeten er gemaakt worden? Wij zorgen dat alles geregeld wordt wat nodig is. Gezamenlijk doen we natuurlijk de planning zodat iedereen weet waar die aan toe is.

Op de draaidagen zelf gaan we voor de hoogst haalbare kwaliteit. Rekening houdend met jullie budget. We kunnen ook met een klein team grootse prestaties leveren.

Postproductie

Dan volgt de video montage waarbij de beste beelden tot een mooi verhaal worden gemonteerd. Ook worden de grafische elementen toegevoegd die passen bij jullie huisstijl en de animaties als die nodig zijn om jullie verhaal te versterken. Het geluid is bij ons even zo belangrijk. Muziek versterkt de boodschap en geluidseffecten zorgen voor extra beleving. Daarnaast is de keuze voor een voice-over, wanneer die ingezet wordt, even belangrijk. We doen er dus alles aan een topproduct af te leveren.

0624550824

ANDERE STAPPEN

Voorbereiding bedrijfsfilm

Voorbereiding

Bepaal je doel

Videomarkteting

Marketing

Bereik je doel

DAAROM 3XFILM

1X

Een goede voorbereiding bepaalt het succes. Wij geloven in starten met het einddoel voor ogen.

2X

Realisatie van content met passie en vakmanschap.

3X

Een goede inzet van de content bepaalt het succes van je campagne. Die inzet nemen we al mee bij de eerste stappen.

aanhalingsteken

Jullie vragen niet wat is het kader, maar denken mee, dagen het uit en maken de case voor me. Dat is gewoon fantastisch!

-Dennis Luijer

Contact

We reageren binnen 24 uur

Wie verstuurd deze prijsopgave?
Naar welk email adres mogen we een reactie sturen?
Contact

Recente artikelen over videomarketing